Nieuws

De grote Clubactie 2017

Zaterdag 16 september start de landelijke Grote Club Actie. Als vereniging doen we hier weer aan mee. De inkomsten van de Grote Club Actie zijn voor onze vereniging zeer belangrijk.

Waarom doen we mee? Vanaf vorig seizoen zijn wij twee belangrijke subsidiebronnen kwijt geraakt. Zowel de KNVB als de gemeente Elburg hebben besloten met het terugdraaien of zelfs stoppen van een subsidie aan alle verenigingen. We moeten dus als club andere inkomstenbronnen aanboren.

Hoe doen we mee? Ieder lid krijgt 5 loten in een enveloppe en kan deze vanaf 16 september verkopen of zelf kopen. Deze 5 loten kosten tezamen €15,= en het bedrag wordt in oktober of november automatisch geïncasseerd. Verkoop je de lootjes dan kost het jezelf niets. Per adres is er een maximum van 10 loten. Er zijn meer verenigingen in Elburg die meedoen met de verloting dus wees er snel bij om je loten te verkopen.

De trekking van de loterij is 14 december. Je kunt dan zelf op de website van de Groet Club Actie checken of je prijs hebt.

Doe mee en draag je steentje bij, de opbrengst komt ten goede aan de gehele vereniging en dus ook aan jou.

Laatste nieuws