Nieuws

Winst voor JO8-2

Wat een verschil met vorig weekend! Toen kwam iedereen nog lekker in de korte broek en slippers op het voetbalveld, nu kwam iedereen met regenlaarzen en paraplu. Gelukkig mocht het weer de pret niet drukken en had iedereen weer zin om te voetballen. Vandaag moesten we tegen OWIOS JO8-2. De aftrap was om 8.30 uur. Beide teams hadden er blijkbaar veel zin in want binnen de kortste tijd stond het al 3-3. De teams waren goed aan elkaar gewaagd wat de wedstrijd ten goede kwam. Door goed verdedigen en een paar goede reddingen van onze keeper bleef het lange tijd 3-3. Uiteindelijk wisten we de 2e helft nog een paar keer te scoren. De eerste overwinning is een feit: 8-3! Doelpuntenmakers: Julian 2, Dex 2, Jordy 3 (1 in eigen doel 😀), Jesse 1 en Thijs 1. Op naar volgende week thuis tegen Nunspeet JO8-1 om 08.30 uur.

Laatste nieuws