Trekkinguitslag 75-jarig jubileumverloting bekend Sluiten x Bekijk uitslag

Nieuws

Laatste bekerwedstrijd voor Elburger SC

A.s. zaterdag staan de  laatste wedstrijden in de poule-fase voor de KNVB-districtsbeker op het programma. Elburger Sportclub, dat inmiddels is uitgeschakeld, ontvangt op het eigen Burgem. Bode sportpark 4e klasser v.v. Vierhouten ’82 uit het gelijknamige plaatsje. De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen in competitieverband was in het seizoen 2015-’16; Elburger Sportclub won toen zowel uit (4-1) als thuis (2-0).

Evenals Stroe,  dat afgelopen zaterdag met 4-3 van de Elburgers won en in de laatste wedstrijd Kampen ontvangt, heeft Vierhouten ook zes punten en één van beide ploegen plaatst zich voor de volgende ronde; de resultaten a.s. zaterdag zullen dat uitwijzen.  We verwachten dat de blauw-witten er alles aan zullen doen om dit voor hen korte beker-avontuur met een overwinning af te sluiten. Voordat volgende week de competitie losbarst,  met een thuiswedstrijd tegen Swift ’64, voor Remon van Schoonhoven een laatste gelegenheid om de puntjes nog een keer goed op de “i” te zetten.

Het duel in Elburg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Frans Rigterink.

 

Laatste nieuws