Trekkinguitslag 75-jarig jubileumverloting bekend Sluiten x Bekijk uitslag

Nieuws

JO9-2 WINT!

Op een zeer vroege zaterdagochtend om 7.10 uur, stonden we allemaal zeer slaperig op de grote parkeerplaats.

We moesten deze ochtend al om 8 uur spelen in Lelystad bij Batavia “90 JO9-2. Ondanks de vroege ochtend, waren we toch allemaal weer gemotiveerd aanwezig. Ook de ouders waren weer in grote getalen aanwezig en vol van vertrouwen. Om 7.45 uur kwamen we aan bij Batavia en in de kleedkamer werden de puntjes op de i gezet en liepen we naar het veld. De volgende spelers mochten het gaan doen vandaag: Cas Wolf, Ruben Zoet, Daan Broekhuizen, Stijn Westerink, Jesse Bruijnes, Tijmen Draaier, Dennie Marting, Xander van Dam en Wessel Balk.

Binnen 5 seconden was het al raak, want Stijn Westerink schoot van grote afstand de bal ineens tegen de touwen. Hierna gingen de jongens door, want het was Daan Broekhuizen die de 0-2 scoorde op aangeven van Stijn Westerink. Het gaat steeds beter met het team en de regels worden ook steeds beter begrepen en goed ingevuld tijdens het spel. Dit bleek ook wel, want de 0-3 lag ook binnen een paar minuten tegen de touwen, want het was wederom Daan Broekhuizen die scoorde. Ditmaal was het Dennie Marting die de bal aan Daan gaf. Achterin werd er nagenoeg niets weggegeven, maar uiteindelijk wist Batavia toch een doelpunt te maken. Met een 1-3 stand gingen we de rust in. Alle spelers kregen de complimenten van de trainer, maar ook gewaarschuwd om het nu niet meer weg te geven. Hierop brulden de spelers, dat ze zeker niet van plan waren om het nog weer weg te geven. Met enorm veel plezier en passie gingen de jongens weer vol aan de bak. We kregen een paar kansjes/kansen, maar we hadden nog beetje pech in de afwerking. Jesse, Xander, Stijn, Ruben en Wessel waren dichtbij een doelpunt, maar helaas lukte dit nog niet. Toch was het wachten op de 1-4. Deze kwam dan ook, want Dennie Marting besloot het maar eens van een afstand te proberen en schoot de bal heerlijk in de verre hoek het netje in. En nog was de koek niet op, want het was wederom Daan die zijn vizier scherp had staan en schoot de 1-5 binnen op aangeven van Stijn Westerink. Dit was tevens de eindstand en de 1ste overwinning is een feit. Complimenten voor alle spelers, maar ook voor de vele ouders die op dit vroege tijdstip er toch ook weer bij waren. Volgende week gaan we wederom naar Lelystad om vervolgens tegen Unicum JO9-3 te voetballen. De penalty’s na de wedstrijd werden gescoord door: Ruben Zoet, Xander van Dam, Wessel Balk, Jesse Bruijnes en Cas Wolf

Laatste nieuws