Trekkinguitslag 75-jarig jubileumverloting bekend Sluiten x Bekijk uitslag

Nieuws

3-0 winst voor Elburger SC in laatste bekerwedstrijd

ELBURG –  Elburger Sportclub heeft het korte bekeravontuur op positieve wijze afgesloten. In de thuiswedstrijd tegen 4e klasser Vierhouten ’82 werd een ruime 3-0 zege behaald; een overwinning die overigens pas het laatste kwartier gestalte kreeg. Gedurende de gehele wedstrijd waren de blauw-witten de bovenliggende partij en kregen middels Bert-Jan Kragt en Wim de Vries in de eerste helft al enkele uitstekende kansen om het overwicht in cijfers uit te drukken. Vierhouten kon hier weinig tegenover stellen en bij de spaarzame uitvallen, die nauwelijks kansen opleverden, bleef de Elburger-defensie, met een attente doelman Kevin Struik, gemakkelijk overeind.

Laatste nieuws