Nieuws

Moeilijke thuiswedstrijd JO8-2

Vandaag mochten we aantreden tegen Nunspeet JO8-1. Het was gelukkig droog en het kunstgras was lekker kort gemaaid. Normaal in ons voordeel, maar vandaag liep het helaas iets anders. Laten we voor de verandering eens met een lekker recept beginnen:

Snel en makkelijk een heerlijk pastagerecht op tafel met zalm en spinazie in een romige saus.

Ingrediënten
400 gr tagliatelle
250 ml kookroom
300 gr verse spinazie
300 gr zalmfilet
2 kleine uitjes
Peper en zout
1 bakje cherrytomaatjes a 250 gr
30 gr pijnboompitten, geroosterd
2 teentjes knoflook
1 eetl olijfolie

Bereiding
Kook de pasta volgens verpakking beetgaar. Snipper ondertussen de uien en de teentjes knoflook fijn. Bak deze glazig in een grote hapjes of wokpan. Voeg de zalm toe en bak een minuutje mee. Voeg dan in etappes de spinazie toe totdat deze wat geslonken is. Schenk de kookroom er bij en breng op maak met flink wat peper en zout. Halveer de tomaatjes en meng deze met de zalm en spinazie. Bak een paar minuten door en voeg dan de tagliatelle toe. Mix alles door elkaar en schep op borden. Bestrooi met geroosterde pijnboompitten.

We sluiten af met de uitslag van vandaag: ESC JO8-2 – Nunspeet JO8-1 0-16. Op naar volgende week! Dan spelen we onze eerste competitiewedstrijd uit tegen Hierden JO8-3.

Laatste nieuws