Nieuws

Café de City Bar verlengd sponsorcontract Elburger Sportclub.

Café City Bar heeft afgelopen week het sponsorcontract met de Elburger Sportclub met 3 jaar verlengd. De City bar is  een gezellig bruin café, middenin de binnenstad van het idyllische stadje Elburg. ‘s Middags een kopje koffie, na je werk een biertje met vrienden en ‘s avonds gaat de muziek een streepje harder. Dit kan van alles zijn; Nederlandstalig, 80’s & 90’s, R&B en muziek van nu. Kom binnen in dit café waar ons mooie stadje centraal staat.

Ook worden er themafeestjes georganiseerd, suggesties zijn van harte welkom, we proberen daar zoveel mogelijk gehoor aan te geven.

Addie ten Have bedankt Gerbert Doornwaard (City bar) hartelijk voor de sponsoring en als blijk van dank en waardering werd een fraai boeket bloemen overhandigd.

Laatste nieuws