Trekkinguitslag 75-jarig jubileumverloting bekend Sluiten x Bekijk uitslag

Nieuws

Internetbureau Beter Bekend schenkt ESC O15-1 wedstrijd bal

Niels Bosman overhandigt voor de eerste competitiewedstrijd tegen vv Hattem O15-1 namens Internetbureau Beter Bekend de nieuwe wedstrijdbal aan aanvoerder Luca v/d Hulst. ESC O15-1 dankt Niels Bosman voor de gift!! In de eerste helft leken de mannen van ESC O15-1 nog niet goed overweg te kunnen met het hagelnieuwe leer, de thee werd geserveerd met een 0-2 achterstand. Na de rust was het een ander verhaal, binnen het kwartier wisten de Elburgers de wedstrijd te kantelen en werd er 3x gescoord. Eerst was het Mats Zegers met een rake kopbal, vervolgens stoomde Efe Sahan goed op van achteruit en via de strafschopstip kogelde Dani Nagelhout de O15-1 op voorsprong. Lang leek de overwinning in de knip maar een late vrije trap gooide roet in het eten: 3-3

Laatste nieuws