Nieuws

Roelof Binnekamp ontvangt eerste Presentatiegids

Roelof Binnekamp ontvangt eerste Presentatiegids

Uitgerekend op de eerste competitiedag verscheen dit jaar de Presentatiegids voor het seizoen 2017-’18 van Elburger Sportclub. Eén van de oudste nog in leven zijnde oud 1e elftal-spelers, Roelof Binnekamp (84), mocht uit handen van Leo Ruyter, als lid van de redactie, afgelopen zaterdag voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen Swift ’64, het eerste exemplaar in ontvangst nemen; dit gebeurde in bijzijn van zijn familie. In de fraai uitgevoerde gids komt Binnekamp ook zelf aan het woord en worden herinneringen opgehaald toen het huidige café-restaurant De Haven nog als clubhuis fungeerde. Verder wordt er o.a. aandacht besteed aan keeperstrainer Henri Mulder, Evert Duin als trainer van het 2e team en het succes van de Pinkstermarkten. Uiteraard ontbreekt ook het wedstrijdschema en de teamfoto van het 1e elftal niet.

Laatste nieuws