Nieuws

Spectaculaire opening voetbalkooi

Op zaterdag 23 september 2017 is de voetbalkooi op het Burgemeester Bode Sportpark op spectaculaire wijze geopend. Tom Vegter (Nederlands Kampioen Freestyle) en Jeand Doest (Wereldkampioen panna knock-out)  hebben de voetbalkooi geopend waarna het aanwezige publiek werd getrakteerd op een ware voetbalshow. Tom Vegter liet als eerste zijn skills zien waarna Jeand Doest de jeugd uitdaagde om te duelleren in een panna knock-out. Met flitsende acties en schijnbewegingen wist hij iedereen door de benen te spelen. Zelfs enkele spelers van het eerste elftal moesten er aan geloven. Aan het einde werden de schoenen van Hakim Ziyech vergeven. De winnaar was Marc Wolf. Marc werd door Tom en Jeand uitgekozen, omdat hij met een aka scoorde tegen Tom Vegter.

Houd de Youtube kanalen van Tom en Jeand in de gaten. Binnenkort is hier het filmpje van de opening te zien.

Jeand Doest

https://www.youtube.com/user/JeandDoestTV

Tom Vegter

https://www.youtube.com/user/TOMVXTV

Laatste nieuws