Nieuws

Elburger Sportclub voor derde keer tegen Oene

Elburger Sportclub voor derde keer tegen Oene

De kop is er af ! Al dan niet succesvol kwamen afgelopen zaterdag de meeste amateurclubs dit seizoen voor de eerste keer in actie.
Elburger Sportclub smulde weliswaar van de zege in de thuiswedstrijd tegen Swift ’64, maar had daarbij vrouwe fortuna wel engiszins aan haar zijde. A.s. zaterdag gaan de blauw-witten ruim 20 kilometer in zuid-oostelijke richting en binden in Oene de strijd aan tegen de gelijknamige voetbalclub.
De rood-witte thuisploeg kende ook een positieve seizoenstart door het sterk geachte Zwolsche Boys een 0-0 gelijkspel af te dwingen.
Het is voor derde keer dit jaar dat de twee opponenten elkaar treffen. De 1-2 nederlaag in de strijd om de Rabobank Veluwecup, in augustus, deed dan wel niet zoveel pijn, maar het verloren competitieduel (0-2) op 18 febr. j.l. in Elburg des te meer ! Het betekende een flinke streep door de rekening van de Elburgers op jacht naar een eventuele periode-titel. De (laatste) periode-titel ging echter wèl naar Oene. De overwinning in Elburg vormde n.l. de opmaat voor een geweldig slotakkoord, met slechts één nederlaag tegen DSV ’61, wat dus een prijsje op leverde.
Het kan niet anders of de Elburgers zullen met de nodige revanchegevoelens afreizen naar het plaatsje onder de rook van Epe.
De wedstrijd op sportpark De Hoge Kamp aan de Deventerweg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Gerben Smeenk.

Laatste nieuws