Nieuws

Ook Hattoheim helaas maatje te groot voor JO9-2

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Hattoheim JO9-2 op het programma. We waren wederom met een compleet team.

Dus de volgende jongens mochten het gaan doen: Cas, Daan, Jesse, Wessel, Dennie, Tijmen, Ruben, Stijn en Xander.

We hadden de afgelopen week echt heel goed en scherp getraind, dus het vertrouwen was wel degelijk aanwezig. Met name de duels hebben we getraind door middel van 1:1, 2:2 en 4:4 spelen. We begonnen goed, maar toch was het Hattoheim wat op een 0-1 voorsprong kwam. Binnen 3 minuten konden we op een 1:1 stand komen, maar helaas hadden we ons vizier niet op scherp staan. De 1ste 10 minuten golfde het spel op en neer en waren we als team zeker niet de mindere. Maar Hattoheim had 3 spelertjes die het verschil kon maken met goede acties. Na 20 minuten stond de stand op 0-3, terwijl we zeker zelf ook 1 a 2x hadden kunnen/moeten scoren. Maar zoals gezegd, ons vizier stond niet scherp. In de rust werd hierover gesproken en gaf de trainer aan om vooral scherp te blijven in verdedigend opzicht en de kansen proberen beter af te maken. Maar de volgende 10 minuten ging het ineens helemaal mis, want Hattoheim liep ineens uit naar een 0-8 voorsprong en wij liepen enorm te slapen. Dit was enorm jammer en onnodig. Na deze 10 minuten kwamen we weer even bij elkaar en zeiden tegen elkaar, laten we de laatste 10 minuten gaan spelen alsof het 0-0 was. Zo gezegd, zo gedaan. De jongens gingen weer met frisse moed ertegenaan en knokten zich toch weer naar een aantal kansjes. Helaas werd er nog niet gescoord door ons en wist Hattoheim wel weer 2x te scoren. Toch bleven de boys van ESC ervoor gaan en dit werd dan uiteindelijk dan toch beloond met een doelpunt door Jesse Bruijnes. Dit was natuurlijk enorm fijn en het doelpunt werd gevierd alsof we de wedstrijd gewonnen hadden. Helaas werd het dus 1-10 voor Hattoheim, maar hebben we zeker 30 minuten lang goed gevoetbald. De penalty’s werden wel gewonnen door doelpunten van:Jesse Bruijnes, Daan Broekhuizen, Wessel Balk en Cas Wolf.

Laatste nieuws