Nieuws

Weer gelijkspel ESC O15-1: 1-1

Na de 3-3 van vorige week, waar een 0-2 achterstand na rust werd weggepoetst, werd er gisteren afgereisd naar Zwolle. Om 12:15 uur werd er afgetrapt tegen CSV’28 O15-2. Er werd in dezelfde opstelling gestart als waar de 2e helft vorige week werd aangevangen. Deze keuze was niet zo gek, vorige week werd er na de thee 3x gescoord in 15 minuten, het was dus duidelijk dat de opdracht hetzelfde was. De eerste helft werd er prima vanuit de opdracht gespeeld, wat na 5 minuten resulteerde in een grote mogelijkheid voor Dani, helaas kon hij deze niet verzilveren. De Zwollenaren waren vooral gevaarlijk in de counter, daarin werd geprobeerd de snelheid te benutten van de voorwaartsen. Er werd goed verdedigd, dus echte problemen gaf dat niet. Met 0-0 werd de kleedkamer opgezocht en de afspraken werden nog eens doorgenomen, ook was het wel duidelijk dat als je hier een doelpunt zou maken je een heel eind kon komen als het spelbeeld hetzelfde blijft. Er werd ook in het tweede bedrijf goed begonnen, we konden CSV weer op dezelfde manier bespelen als voor de thee. Een serie hoekschoppen gaf ons het doelpunt waar we naar op zoek waren, Efe was zeer attent en tikte goed getrapte corner van Dani binnen: 0-1. Positief was dat hierna niet achteruit werd gelopen, maar dat er werd geprobeerd om door te drukken. Het was Daan die een grote kans op de 0-2 kreeg, een goede aanval en loopactie van Daan zette hem 1 op 1 voor de keeper, een uiterste krachtsinspanning van de laatste man voorkwam een schot op doel. Helaas was de eerste de beste hoekschop voor de oranje hemden meteen prijs, waar de hele wedstrijd de duels zeer goed werden aangegaan was er bij deze corner wat onoplettendheid. Een lange middenvelder mocht vrij inkoppen: 1-1. Hierna waren de kansen voor beide ploeg op, ook de tijd stond op 35. De scheids in spijkerbroek en winterjas besloot met zijn laatste fluitsignaal. Volgende een oefenwedstrijd in en tegen Swifterband, om 13:00 uur wordt er afgetrapt tegen Swift’64 O15-1.

Laatste nieuws