Nieuws

Week van de Scheidsrechter

Beste allemaal,

Van 7 tot en met 15 oktober vindt voor de zesde keer de Week van de Scheidsrechter plaats. Dit is een sportbreed initiatief waarmee de sportbonden de scheidsrechters in het zonnetje zetten.
De KNVB geeft hier haar eigen invulling aan. Dit zal gebeuren door een persoonlijke attentie voor alle geregistreerde scheidsrechters.

Zonder al deze scheidsrechters zijn er natuurlijk geen wedstrijden. Bij ESC staan onze scheidsrechters wekelijks klaar om zo’n 20-tal wedstrijden in goede banen te leiden.
Daarom worden ook bij ESC de scheidsrechters deze week in het zonnetje gezet. Vanuit het (voetbal)bestuur zal iedere scheidsrechter een kado ontvangen. Daarnaast willen we voor aanstaande zaterdag de spelers/teams oproepen bij hun wedstrijd, zowel uit als thuis, hun waardering uit te spreken. Hoe? Dat laten we aan jullie eigen creativiteit over. Maar om te beginnen, en dat is eigenlijk niet meer dan normaal, dat alle spelers na afloop van hun wedstrijd de scheidsrechter met een handdruk bedanken voor het fluiten van de wedstrijd

Uiteraard zijn nieuwe scheidsrechters altijd welkom bij onze mooie club. Nieuwe scheidsrechters kunnen zich melden bij onze scheidsrechtercoördinator Anton Sjerp, email: anton65sjerp@gmail.com

Harrald Kroeze
Voorzitter Voetbalbestuur ESC

Laatste nieuws