Nieuws

Week van de scheidsrechter

De week van de scheidsrechter vindt plaatst van 7 t/m 15 oktober. Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!
Ook de club van 100 van de Elburger SC wilde dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zaterdag jl. ontvingen scheidsrechters van ESC, namens de Club van 100, een stopwatch, die uitgereikt werd door scheidsrechtercoordinator Anton Sjerp.
De Elburger SC telt ca 25 vrijwillige arbiters waarvan een groot gedeelte wekelijks een wedstrijd fluit. Het voetbalbestuur zou dit aantal, met name voor het fluiten van junioren wedstrijden, nog wat zien groeien.
Onze scheidsrechterscoordinator informeert u graag!

Laatste nieuws