Nieuws

Elburger Sport Club op bezoek bij Hatto Heim

Voordat in een serietje van twee achtereenvolgende uitwedstrijden Elburger Sportclub volgende week op bezoek gaat bij WZC Wapenveld, staat a.s. zaterdag eerst het treffen tegen Hatto Heim in Hattem op het programma.
Nadat de twee oude rivalen van weleer elkaar vorig seizoen voor het eerst na jaren weer troffen staat deze semi-derby opnieuw op de kalender. Overigens eindigden de ontmoetingen in het recente voetbaljaar beiden onbeslist: 1-1.
In de 3e klasse C is na drie wedstrijden al geen enkele ploeg meer zonder twee of meer verliespunten; Reaal Dronten en WZC Wapenveld zijn zelfs nog puntloos. Het zouden wel eens de voortekenen kunnen zijn van een spannend verloop van de competitie met diverse kanshebbers voor de titel.

Met twee gelijke spelen en een overwinning is Hatto Heim met vijf punten nog ongeslagen, terwijl Elburger Sportclub na twee overwinningen en één nederlaag zes punten heeft verzameld.
Beide ploegen schoten afgelopen zaterdag met scherp ! Hatto Heim liet men een monsterscore van 8-3 geen spaan heel van VEVO, terwijl Elburger Sportclub met grote cijfers debutant Reaal Dronten afserveerde. Gevierde spelers bij de twee clubs waren ongetwijfeld Maarten Teuben bij Hatto Heim, die maar liefst vijf keer doeltreffend was, terwijl Wim de Vries bij de Elburgers voor het eerst in zijn rijke carrière met een zelfde aantal doelpunten voor een uniek persoonlijk- en clubrecord zorgde.
Een doelpuntenregen zoals in Veesssen of Elburg verwachten we zeker niet, maar het beloofd wel een boeiend duel te worden.
De wedstrijd op het fraai gelegen sportpark Het Achterveen aan de Konijnenbergerweg begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer J. Compagner.

Laatste nieuws