Nieuws

Uitslag ESC JO8-1 tegen Heerde JO8-2

Vanmorgen moesten onze jongens en meiden van ESC JO8-1 thuis voetballen tegen Heerde JO8-2

Willem vervulde ook deze week de taak als spelbegeleider en Coen (coach) moest het vandaag doen zonder Frank (trainer) aan zijn zij. Onze jongens en meiden zagen er weer uitgeslapen uit en hadden duidelijk hun oren niet in bed laten liggen, want wat luisterden ze weer goed naar de coach.

Na een duidelijke spelbespreking en peptalk inclusief yell beginnen we vol goede moed aan de wedstrijd. Al snel is duidelijk dat Heerde een goed gelijkwaardig team is, we moeten een extra tandje bij zetten.

Net als de afgelopen 2 wedstrijden zorgt Elin ook deze week weer voor het eerste doelpunt. We hebben deze wedstrijd 5 doelpunten mogen maken (Elin 1x, Sem 2x, Kyano 2x). Maar ook Max, Yaelle, Jaimy, Cas en Dylano hebben deze week de nodige ballen weten tegenhouden. En wat hebben ze goed samengespeeld.

Na het nodige gejoel en muziek vanaf kant Heerde zorgden ‘onze’ kanjers er toch weer voor deze wedstrijd te winnen met 5-3.

Top gedaan!!

Volgende week zaterdag word er geen wedstrijd gespeeld en kunnen we alle krachten sparen voor de 28e tegen IJsselmuiden.

Laatste nieuws