Nieuws

Gelijkspel voor jo8-1

Na een heerlijke week vakantie stond vandaag de wedstrijd tegen ijvv op het programma. De jongens en meiden van de jo8-1 hadden er heel veel zin in. Ze stonden allemaal te stuiteren voor het begin van de wedstrijd. (Of het kwam door de harde wind)
De eerste 10 minuten van de wedstrijd was voor esc alleen jammer dat de keeper van ijvv steeds op de juiste plek stond. Na een geweldig doelpunt van Dylano kwamen we dan toch op voorsprong. Al snel volgde de 2-0 door Sem. De wedstrijd werd daarna echt gelijkwaardig en jammer genoeg kwam ijvv tot 2-2 en tot 3-2. Gelukkig was daar Elin om de stand weer gelijk te maken. Al met al was het een heerlijke wedstrijd met een verdiend gelijk spel stapten beide ploegen van het veld af. Op naar de volgende wedstrijd en de 3 punten weer voor esc.

Laatste nieuws