Nieuws

Goede wedstrijd JO8-2

Zaterdag 28 oktober speelde de jongens van JO8-2 een uitwedstrijd tegen BAS JO8-1. De wedstrijd begon om 10.00 uur en vanaf het begin was meteen goed te zien dat de teams aan elkaar gewaagd waren. Er werd gevochten voor elke meter en we lieten een paar mooie aanvallen zien. Helaas bleef een doelpunt uit. Het was BAS dat op voorsprong kwam. Ondanks de achterstand bleven we goed voetballen en kregen we ook kansen. Helaas schoot Thijs op de paal. Ongelukkig kwamen we op een 2-0 achterstand. Het werd in de eerste helft zelfs nog 3-0. Onnodig en niet terecht, maar zo gaat dat soms in de voetballerij.

Na wat opbeurende woorden van de trainers werd er vol enthousiasme begonnen aan de tweede helft. De goede start resulteerde in een doelpunt voor ons. Thijs schoot de bal knap binnen. Helaas vielen er ook de nodige doelpunten aan onze kant. Einduitslag 7-2. Ondanks het verlies een prima wedstrijd gespeeld! Op naar volgende week thuis tegen Nunspeet JO8-4.

Laatste nieuws