Nieuws

Nieuwe coachjassen voor de ESC jeugd dankzij HulstFlier Installateurs

De gehele jeugdafdeling van Elburger Sport Club is voorzien van nieuwe coachjassen, dankzij HulstFlier Installateurs. Het motto van HulstFlier is ‘bruisend van energie’. Met deze nieuwe coachjassen willen zij ook dat de jeugd van Elburg gaat bruisen van energie.

HulstFlier directeur Gerrit Kolkman ontving een bos bloemen namens ESC van Henk Disselhof en sprak zijn dank en waardering uit aan het adres van HulstFlier voor dit mooie gebaar, van deze collectie coachjassen voor de trainers en leiders van de jeugdteams.

Over HulstFlier Installateurs
HulstFlier Installateurs is een landelijk opererend installatiebedrijf met vestigingen in Elburg, Dordrecht en Zwolle. Zij zijn een zelfstandige totaalinstallateur die op servicegerichte en professionele wijze opdrachtgevers van zowel de particuliere woningmarkt als de professionele utiliteitsbouw wil bedienen en ontzorgen. Bij HulstFlier staan professionaliteit, duurzaamheid en milieubewustzijn centraal, met gebruik van de nieuwste ontwikkelingen uit de technologie.

HulstFlier Installateurs
Robbertsmatenstraat 15
8081 HL Elburg
W: www.hulstflier.nl
T: 0525 68 12 10

 

Laatste nieuws