Nieuws

Verhaal JO9-2 herhaalt zich

Afgelopen zaterdag moesten we in Kampen voetballen tegen Dos Kampen JO9-2. We traden aan met een bijna compleet team, want alleen Jesse Bruijnes was helaas nog steeds niet fit. Afgelopen weken hebben we veel getraind op duels en overspel, dus vol vertrouwen gingen we daarheen. Maar om een lang verhaal een keer kort te maken, we herhaalden verschillende dingen van de vorige wedstrijden. Want onze kleine foutjes worden helaas wel afgestraft en afgelopen zaterdag konden wij onze vele kansen niet afmaken. Want we hadden echt enorm veel kansen, maar de bal wilde er gewoon niet in. Dit resuleerde in een (wederom) zeer geflateerde nederlaag van 6-0. Want als wij de kansen wel maken, dan kan het ook maar zo 6-6 of kunnen we de wedstrijd zelfs nog wel winnen. Maar ondanks de nederlagen, zien we wel vooruitgang. Nu nog een keer een wedstrijdje winnen, want dat verdienen de boys van JO9-2 van Elburg wel.

Laatste nieuws