Nieuws

Prins Bouw BV tekent nieuw sponsorcontract bij ESC

Afgelopen week heeft Prins Bouw BV zich aan Elburger Sport Club verbonden als subsponsor. Laurens van t’ Oever mocht namens de sportclub deze nieuwe subsponsor verwelkomen. Als blijk van waardering werd er een bloemstuk overhandigd namens de voetbalvereniging.

Prins Bouw B.V. is een bekend allround aannemingsbedrijf in de regio, waarvan de historie al 90 jaar teruggaat.

Prins Bouw is actief in nieuwbouw, verbouw, uitbreiding, renovatie en restauratie van zowel woningbouw- als utiliteitsprojecten. Al sinds de oprichting staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Prins Bouw. Door te beschikken over een trouw personeelsbestand en een goede opleiding van jongeren tot allround vakmensen, kunnen zij alle klussen aan. Ook voor kleine(re) projecten en onderhoudswerkzaamheden kunt u bij Prins Bouw terecht.

Bezoekadres:
Nijverheidsweg 20
8084 GW ’t Harde
Postadres:
Postbus 41
8084 ZG ’t Harde

Tel. 0525-653211
E-mail info@prinsbouwbv.nl

Ook sponsor worden?

Wilt u ook samenwerken met Elburger Sport Club. Kijk dan naar de mogelijkheden wat de voetbalclub voor uw onderneming/organisatie kan betekenen. Neem voor meer informatie contact op met de sponsorcommissie: sponsorcommissie@elburgersc.nl

Laatste nieuws