Nieuws

Pruis Schilderwerken tekent nieuw sponsorcontract bij ESC

Afgelopen week heeft Pruis Schilderwerken zich aan Elburger Sport Club verbonden als subsponsor. Laurens van t’ Oever mocht namens de sportclub deze nieuwe subsponsor verwelkomen.

Pruis Schilderwerken uit t ’Harde is ook geen onbekende in de regio.  Sinds 1930 voert Pruis ambachtelijk schilderwerk uit. Of het nu gaat om een woning, ziekenhuis of een monumentaal pand. Pruis Schilderwerken is in staat om het schilderwerk met de beste kwaliteit en duurzaamheid uit te voeren.

Ieder project van klein tot groot pakt het schildersbedrijf met grootst enthousiasme aan. U mag van dit bedrijf ambachtelijk schilderwerk verwachten met uitstekende service, transparantie en duidelijkheid. Dit kunnen zij aanbieden, omdat het merendeel van de schilders al heel lang bij Pruis werkt. Hierdoor kunt u bij hen terecht voor al uw:

  • Buitenschilderwerk
  • Binnenschilderwerk
  • Behangwerkzaamheden
  • Glasservice

Bezoekadres:
Pruis Schilderwerken
Koekoeksweg 6
8084 GM  ’t Harde

Telefoon: 0525 68 33 33
Email: info@pruisschilderwerken.nl
Facebook.com/pruisschilderwerken

Ook sponsor worden?

Wilt u ook samenwerken met Elburger Sport Club. Kijk dan naar de mogelijkheden wat de voetbalclub voor uw onderneming/organisatie kan betekenen. Neem voor meer informatie contact op met de sponsorcommissie: sponsorcommissie@elburgersc.nl

Laatste nieuws