Nieuws

Contractondertekeningen hoofdsponsorgroep ESC

Contractondertekeningen hoofdsponsorgroep
Op zaterdag 23 september 2017 zijn de sponsors van de hoofdsponsorgroep uitgenodigd voor een bijeenkomst in De Haas in Elburg. Tijdens dit bijeenkomst is er een lunch beschikbaar gesteld en zijn de aanwezigen getuige geweest van de wedstrijdbespreking van het eerste elftal. Ook worden na afloop van de wedstrijdbespreking contracten ondertekend door sponsoren van de hoofdsponsorgroep.

Nadat voorzitter Gert van Norel het woord heeft genomen en de sponsoren heeft bedankt voor de steun aan de voetbalvereniging was het tijd voor een lunch. De Haas heeft een fantastisch lopend buffet ter beschikking gesteld voor deze bijeenkomst en daar is gretig gebruik van gemaakt. Zo was er brood, beleg, soep en niet te vergeten de kroketjes. Nadat iedereen voorzien is van een lunch en er rustig met elkaar werd gepraat, maakte hoofdtrainer Remon van Schoonhoven zich klaar voor de wedstrijdbespreking voor de wedstrijd tegen Swift ’64. Onder het toeziend oog van de voltallige eerste selectie, de leden van het hoofdbestuur en de sponsorcommissie en de hoofdsponsors maakte Remon van Schoonhoven duidelijk hoe hij zijn team wil zien acteren. Nadat de hoofdtrainer zijn wedstrijdbespreking heeft voltooid gaat hij met zijn selectie richting het sportpark om zich klaar te maken voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen.

Na dit moment is het tijd voor de contractondertekeningen en de bijbehorende foto’s. Zo mogen wij als sponsorcommissie bekend maken dat er vanaf dit seizoen twee nieuwe hoofdsponsors zijn, nadat afgelopen seizoen duidelijk is geworden dat Pruis en Sjerp Autobandenservice de hoofdsponsorgroep zouden verlaten. Hierbij willen wij Pruis en Sjerp Banden Service / Autoservice Elburg danken voor de steun die de Elburger Sportclub jarenlang van jullie heeft mogen genieten in de hoofdsponsorgroep. De nieuwe leden van de hoofdsponsorgroep zijn Frixx Crossfit Fysiotherapie met eigenaren Laurens Bank en eerste selectielid Mathijs Frik en Blaauw Perioverf uit Elburg met eigenaar Goos van Wezep. Wij willen jullie via deze weg van harte welkom heten in de hoofdsponsorgroep. Ook mogen wij kenbaar maken dat Wivé en Bangma Verpakkingen hun contract met de hoofdsponsorgroep hebben verlengt. Eigenaar Ronald Cleijsen van Wivé heeft zijn handtekening gezet onder een contractverlening van één jaar en daar zijn wij zeer verheugd mee. Ook medewerker Fred Leusink van Bangma Verpakkingen heeft op een later moment een handtekening gezet voor een verlenging van één jaar. Vanuit deze positie willen wij onze dankbaarheid uitspreken voor het feit dat de Elburger Sportclub kan rekenen op de steun van een aantal hoofdsponsors die de continuïteit van de club waarborgen. Ook willen wij hierbij Visscher Assurantiën, Restaurant De Haas en Timmer Accountants ook niet vergeten te noemen als andere leden van de hoofdsponsorgroep.

Nadat de nodige foto’s zijn geschoten en plichtplegingen hebben plaatsgevonden heeft iedereen zich klaargemaakt voor de wedstrijd van het eerste elftal. Uiteindelijk blijkt dit een fantastische dag voor de voetbalvereniging want de wedstrijdbespreking van Remon van Schoonhoven heeft zijn vruchten afgeworpen. De Elburger Sportclub start de competitie met een 1-0 overwinning na een doelpunt van Wim de Vries, lid van de sponsorcommissie.

Hierbij willen wij als sponsorcommissie de sponsors van de hoofdsponsorgroep hartelijk danken voor de steun aan onze plaatselijke voetbalvereniging en hopen wij u vaak te zien op het sportpark.

De Sponsorcommissie.

Laatste nieuws