Nieuws

Hoevelaken thuis….altijd lastig!

Zaterdag 18 november stond er een wedstrijd op het programma tegen Hoevelaken JO8-3. Gelukkig was onze tegenstander mooi op tijd vertrokken uit Hoevelaken! en werd er om 08.30 uur afgetrapt. Zoals elke wedstrijd was het nu ook eerst even aftasten. Het spel ging op en neer, maar tot echte kansen kwamen we helaas niet. We gingen de strijd volop aan!

Hoevelaken kreeg de wedstrijd echter steeds meer onder controle en kreeg ook steeds meer kansen. Met kunst en vliegwerk werden doelpunten voorkomen. Helaas verloren we net met 1-9. Deze week ging de eretreffer naar Thijs. Met een prima afstandsschot liet hij de keeper kansloos. Volgende week een uitwedstrijd tegen Sparta Nijkerk JO8-4.  Gelukkig dit keer niet zo vroeg…..aanvang 08.30 uur!

Laatste nieuws