Nieuws

Mentaal kwetsbaar ESC verliest opnieuw

Een zichtbaar radeloze Remon van Schoonhoven weet niet wat hij ziet in de eerste helft. Zijn ploeg begint alleszins aardig aan de wedstrijd tegen BAS uit Biddinghuizen, maar weet twee grote kansen voor Bert Jan Kragt en Wim de Vries niet te benutten. De eerste de beste mogelijkheid van de tegenstander vliegt er wel in en wat de Elburgers daarna laten zien is abominabel. Geen mouwen die opgestroopt worden, maar een aaneenschakeling van fouten en onzekerheden. Keeper Kevin Struik groeit uit tot de minst slechte speler aan ESC zijde, maar hij kan niet voorkomen dat BAS voor rust nogmaals scoort. Uit een strafschop scoort Raoul Jessurun de aansluitingstreffer, maar dat zorgt niet voor een kantelpunt. In de tweede helft valt eerst de logische 1-3. Geholpen door geklungel in de defensie van BAS weet Marco de Vries opnieuw de achterstand terug te brengen tot een doelpunt, maar het blijft ploeteren wat ESC doet. Pas als Wim de Vries met twee keer geel van het veld moet pakken de Elburgers de tegenstander bij de keel. De gelijkmaker hangt in de lucht, maar in de allerlaatste seconde stelt BAS alsnog de zege definitief veilig. De 2-4 nederlaag drukt ESC verder in de zorgen.

Laatste nieuws