Nieuws

Totale offday JO9-2

De afgelopen weken hebben we steeds gevoetbald en verloren, maar hadden we een hoop kansen. Hebben we wedstrijden verloren op een manier die ook zomaar anders hadden kunnen aflopen. Want we kregen toen vaak enorm veel kansen en mogelijkheden om te scoren, maar dit lukte dan veelal niet. Dat kan natuurlijk gebeuren, want dat is ook voetbal. Nu moesten de boys van ESC JO9-2 thuis voetballen tegen SEH JO9-2. Dit was een tegenstander waartegen we echt wel goede kans zouden kunnen hebben, maar helaas bleek dit niet het geval. Dennie Marting was de enige afwezige van het team. Dus de volgende jongens mochten het gaan laten zien: Cas Wolff, Wessel Balk, Stijn Westerink, Jesse Bruijnes, Tijmen Draaijer, Xander van Dam, Ruben Zoet en Daan Broekhuizen. Wat er gebeurde en of het de spanning was over het feit dat Sinterklaas in de avond zou arriveren in Elburg weet ik niet, maar we liepen vanaf het begin achter de feiten aan. Het werd een behoorlijke en dikverdiende nederlaag voor de jongens, want het werd 2-8 in het voordeel van SEH. De doelpuntenmakers waren: Daan Broekhuizen en Jesse Bruijnes tijdens de wedstrijd. De penalty’s werden gescoord door: Tijmen Draaijer, Daan Broekhuizen, Xander van Dam, Wessel Balk en Cas Wolf. Snel de wedstrijd vergeten en door naar de volgende v.w.b. het resultaat. Maar het belangrijkste is en blijft, de spelers hebben allemaal plezier en ontwikkelen zichzelf individueel wel door.

Laatste nieuws