Nieuws

Bedrijfsbezoek Businessclub bij Groothuis Bouw

Vrijdag 17 november werd de Businessclub van de Elburger Sportclub gastvrij ontvangen voor een bedrijfsbezoek bij Groothuis Bouw in Emmeloord. De heren van de Ziel en Uit de Fles traden op als gastheer. Na de warme ontvangst met een kopje koffie werd eerst een bedrijfsfilm getoond. Vervolgens werd door de gastheren uitgebreid de tijd genomen om de werkwijze van Groothuis Bouw aan de gasten uit Elburg uit te leggen. Groothuis Bouw bouwt volgens een uniek concept. Via de website kan in 7 stappen een offerte opgevraagd worden voor één van de verschillende typen woningen. Ook kan iedere dag vrijblijvend een bezoek gebracht worden aan de drie typen modelwoningen die naast het bedrijfspand zijn neergezet. Elders in Emmeloord staan nog eens twee compleet ingerichte modelwoningen. De benedenverdieping wordt op traditionele wijze gebouwd. De binnenwanden van de bovenverdiepingen(en) als ook eventuele dakkapellen worden in de grote bedrijfshallen op maat gefabriceerd. Zelfs de schoorsteen wordt in de fabriekshal gemetseld en op locatie op het dak getakeld. Dit concept zorgt voor een korte bouwtijd van kwalitatief hoogstaande vrijstaande woningen. Het enige waar de klant zelf voor moet zorgen is een passende kavel.

De leden van de Businessclub reageerden enthousiast over de enthousiaste rondleiding en namen als afsluiting uitgebreid de tijd om de schitterende modelwoningen te bewonderen.

Laatste nieuws