Nieuws

In de spotlights

Hoewel Gerrit ten Have daar helemaal niet van houdt staat hij vandaag toch even in de spotlights. 48 Jaar geleden meldde Gerrit zich op zijn 15e verjaardag aan als lid van ESC. Hoewel hij graag eerder lid was geworden, liet de financiële situatie thuis dat niet toe, iets dat in die tijd veelvuldig voorkwam. Na de jeugdteams speelde Gerrit twee perioden in het eerste elftal en daar tussen in het 4e elftal bij Wilhelmus. Naast zijn 48 jarige lidmaatschap van de club is hij ook 40 jaar vrijwilliger in allerlei functies bij de club. Eigenlijk teveel om op te noemen: openen van het sportpark, bedienen van de lichtinstallatie, verzorgen van de velden, onderhoud sportpark, actief tijdens alle bouwactiviteiten, schoonmaak van de kleedkamers, scheidsrechter, grensrechter, trainer van jeugd, wassen van kleding en vast nog een aantal andere zaken.
Namens de club een diepe buiging voor al deze inzet en enorme waardering hiervoor. Een bos bloemen en een feestelijke taart voor Gerrit en natuurlijk ook Jannie, zijn steun en toeverlaat. Hulde aan deze supervrijwilliger. Wij wensen hem en zijn dierbaren nog vele jaren gezondheid en voorspoed en blijvende betrokkenheid bij onze vereniging.

Laatste nieuws