Nieuws

O13-1 op bezoek bij Frix

Afgelopen zaterdag was voor O13-1 een voetballoze zaterdag. Het is niet zo dat ze niets gedaan hebben, maar het had niet direct met voetbal te maken. In navolging van O15-1 is ook O13-1 een ochtendje te gast geweest bij Frix. Een ochtendje waarop de jongens stevig aan het werk gezet zijn.
Na een gedegen warming-up moest er gewerkt worden aan de loopcoördinatie. Met een ladder en een vracht oefeningen heeft Laurens de spelers meegenomen door een keur aan loopoefeningen met als doel de coördinatie bij het lopen te verbeteren. Na een korte pauze werd er gestart met een kracht- en coördinatiecircuit. Hier kregen de spelers 8 verschillende oefeningen voorgeschoteld waarbij alle spiergroepen aangesproken zijn.
Dat er hard gewerkt is bleek wel uit het feit dat er steeds minder lawaai uit de groep kwam. We hebben de dag afgesloten met een bezoek aan Bounz en Mc Donalds in Apeldoorn. Al met al een geslaagde teamdag voor O13-1.
Wij zijn in ieder geval weer klaar voor het staartje van de eerste competitiehelft.

Laatste nieuws