Nieuws

Sponsoring Flevonice biedt voordelen voor clubleden en businessclub

Sponsoring Flevonice biedt voordelen voor clubleden en businessclub
Afgelopen zaterdag heeft Flevonice zich officieel als sponsor aan Elburg Sport Club verbonden. Ton Gerritsen als vertegenwoordiger van de club en Vivian van der Ven – Pinkster tekende namens Flevonice het sponsorcontract.

“Wij van Flevonice moedigen een gezonde levensstijl aan door sportieve, uitdagende activiteitenprogramma’s aan te bieden. Wij hopen met deze sponsoring de leden van Elburger SC zowel in de zomer als in de winter in beweging te houden” aldus Vivian van der Ven – Pinkster.

Flevonice, is het Sports & Funpark van Nederland, gelegen in de prachtige groene omgeving van Flevoland te Biddinghuizen. Velen kennen Flevonice van de 3 kilometer lange buiten ijsbaan, die vanaf 2 december weer geopend is en garant staat voor het oer-Hollandse schaatsgevoel. Buiten schaatsen bij Flevonice op natuurijs kunt u Flevonice kennen van de Obstacle run, drift kartbaan of de waterstormbaan. En dat maakt Flevonice een uniek sportpark!

Zowel Clubleden als voor de Businessclub van ESC zullen mooie activiteiten voortvloeien uit deze sponsoring. Zo zal er voor de jeugdteams een speciale Winterschaatsdag worden georganiseerd tijdens de winterstop. De ESC-businessclubleden kunnen door de sponsoring tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de vergaderfaciliteiten en zakelijke arrangementen.

Bekijk alle activiteiten op www.flevonice.nl

Flevonice Biddinghuizen
Strandgaperweg 20
8256 PZ Biddinghuizen (Dronten)

E: info@flevonice.nl
T: 0321-335099

 

Foto: Ton Gerritsen & Vivian van der Ven – Pinkster tekenen sponsor contract

Laatste nieuws