Nieuws

Sponsor uitgelicht: Blaauw Perioverf

Blaauw Perioverf is al lange tijd één van de sponsoren van de Elburger SC. Daarom is het vandaag tijd om Blaauw Perioverf in de spotlights te zetten.

Blaauw Perioverf B.V is geen onbekende in Elburg. Dit schildersbedrijf staat bekend om vakmanschap, creativiteit en een uitstekende service. Dit is ontstaan door jarenlange ervaring die zij hebben opgebouwd.

Daarom gaan wij even terug in de tijd. Perioverf en schildersbedrijf Blaauw waren twee opzichzelf staande bedrijven. Perioverf is opgericht in 1948 en schildersbedrijf Blaauw is opgericht in 1965. In 2009 besluiten Perioverf en schildersbedrijf Blaauw de handen in één te slaan: Blaauw Perioverf B.V. in geboren!

Welke werkzaamheden levert Blaauw Perioverf B.V?
Blaauw Perioverf Elburg B.V. bestaat ondertussen uit 30 werknemers en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in een diverse specialismen, namelijk:

  1. Periodiek onderhoud
  2. Schilderwerk algemeen
  3. Spuitwerk op locatie
  4. Decoratie en sfeer
  5. Glasschade en service
  6. Betonvloeren en reparatie
  7. Conservering en Maritiem

Het woord perio staat voor periodiek schilderen. Periodiek onderhoud is erg belangrijk in dit vakgebied. Deze manier van werken is de beste manier om objecten, gebouwen en huizen voor een langere periode in perfecte staat te houden en kosten te spreiden. Periodiek schilderen doet Blaauw Perioverf onder andere voor de Verenigingen van Eigenaren, diverse bedrijfs- en kantoorpanden die er representatief uit moeten zien.

Spuitwerk op locatie wordt door Blaauw Perioverf verricht voor fabrieks-en bedrijfspanden aan de buitenzijden. Maar ook het binnenwerk zoals het spuiten van plafonds, wanden, trappen en deuren kunnen op locatie uitgevoerd worden.

Blaauw Perioverf Elburg B.V. verricht sinds tientallen jaren diverse soorten schilderwerk zowel voor particulieren, de overheid als voor ook het bedrijfsleven. Ook voor decoratie en sfeer ben je bij hen op het juiste adres. Zo hebben zij landelijke bekendheid gekregen door het bouwen en decoreren van de ‘Mainstreet’ van attractiepark Walibi Holland. Glasservice & glasschade, zoals dubbele beglazing/hoog rendementsglas, veiligheidsglas, glas in lood zijn ook werkzaamheden die zij verrichten.

Weinig schildersbedrijven in Nederland kunnen zorgdragen voor betonreparatie. Blaauw Perioverf Elburg B.V. kan dat wel! Sterker nog: zij leggen compleet nieuwe vloeren, brengen coatings aan en leggen speciale design vloeren. Al met al levert Blaauw Perioverf Elburg B.V. verschillende specialismes van hoge kwaliteit.

Maritiem Elburg
Naast Blaauw Perioverf is Maritiem Elburg ook onderdeel van het bedrijf. Maritiem Elburg is gespecialiseerd in schilder-, spuit- en lakwerkzaamheden, schadeherstel bij beroeps- en pleziervaartuigen.

Wij willen Blaauw Perioverf hartelijk bedanken voor het sponsorschap en de betrokkenheid bij Elburg SC. Wij zijn trots als club dat een bedrijf als Blaauw Perioverf ons ondersteunt als vereniging.

Blaauw Perioverf B.V.
Industriestraat 5
8081 HH Elburg
T: 0525 682 115
E: info@blaauw-perioverf.nl
W: www.blaauw-perioverf.nl

Laatste nieuws