Nieuws

Elburger Sportclub voor tweede maal dit seizoen naar Hattem

Voor de tweede maal dit seizoen reist Elburger Sportclub a.s. zaterdag af naar Hattem. Nadat enkele maanden geleden de uitwedstrijd tegen Hatto Heim met 1-0 verloren ging, binden de blauw-witten in de voorlaatste wedstrijd van dit jaar de strijd aan tegen de andere vertegenwoordiger in de 3e klasse C uit het hanzestadje aan de IJssel, n.l. v.v. Hattem.

Hattem kende een uitstekende start van de competitie en als beloning mocht het zich op 18 nov. j.l. laten kronen tot winnaar van de 1e periode met een puntentotaal van 19. Na de verrassende (thuis)nederlaag tegen VEVO (2-3) en het recente ruime verlies (4-0) tegen het sterke Zwolsche Boys is de ploeg van Hans Roeland inmiddels echter afgezakt naar de vierde plaats. Het kan niet anders of de voormalige zondagclub zal in haar laatste thuiswedstrijd belust zijn op revanche en Elburger Sportclub zou hier dan het slachtoffer van moeten worden. De blauw-witten lijken, na een mindere periode, de weg naar herstel te hebben ingeslagen en met name de laatste overwinning op buurman DSV ’61 zou de mannen van Remon van Schoonhoven wel eens een positieve impuls hebben kunnen geven. Niet alleen door de twee laatste nederlagen van de thuisclub maar ook vanwege het dubbele verlies vorig seizoen (1-3 en 2-1) zullen de Hattemers echter extra getergd zijn.

Het duel op sportpark ‘t Achterveen aan de Konijnenbergerweg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer D. Brokelman.

Laatste nieuws