Nieuws

Aannemersbedrijf Lipke BV tekent nieuw sponsorcontract bij ESC

Elburger SC weet trots te vermelden dat aannemersbedrijf Lipke BV een nieuw sponsorcontract heeft getekend als subsponsor. Laurens van t’ Oever mocht namens de sportclub deze nieuwe subsponsor verwelkomen.

Lipke BV
Aannemersbedrijf Lipke BV is al sinds tijden een begrip voor vakkundige renovatie, restauratie, onderhoud en uiteraard voor nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden. Logischerwijs voldoet Lipke BV aan de strenge hedendaagse normen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid van een klein aannemersbedrijf tot een begrip in de regio. ESC bedankt hierbij Lipke BV voor het vertrouwen en waardering.

Ook sponsor worden?
Elburger Sport Club zou het geweldig vinden wanneer in de komende periode nog meer bedrijven uit de regio zich willen aansluiten als sponsor. Middels diverse opties zijn er mogelijkheden voor bedrijven om hun naamsbekendheid via deze club te vergroten. Voor meer informatie of vragen kunt u een e-mail sturen naar sponsorcommissie@elburgersc.nl

 

Laatste nieuws