Nieuws

Patrick Posthuma nieuwe trainer ESC

Patrick Posthuma wordt met ingang van het aankomende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van ESC. De 33-jarige Drontenaar volgt hiermee Remon van Schoonhoven op.

Patrick en ESC zijn niet helemaal onbekend met elkaar want op de eerste speeldag van de huidige competitie kwamen zij elkaar al tegen want Posthuma is op dit moment succesvol bezig aan zijn 4e seizoen als hoofdtrainer van Swift’64. Met deze ploeg staat hij trots aan kop in de 3e klasse C. In zijn actieve voetbalcarriére voetbalde Patrick in de hoofdmacht van asvDronten. Hij moest helaas vanwege een blessure vroegtijdig zijn voetbalcarriére beëindigen. In het dagelijks leven is Patrick werkzaam als teamleider bij Optisport in Dronten. Daarnaast is Patrick docent bij de KNVB en heeft hij een eigen bedrijf ‘Voetbal Training Op Maat’.
Bestuurslid Harrald Kroeze: ‘Patrick heeft de afgelopen jaren furore gemaakt als trainer. Zijn succesvol verblijf bij Swift’64 is natuurlijk ook bij ons niet onopgemerkt gebleven. We waren dan ook positief verrast toen hij interesse toonde voor de functie van hoofdtrainer bij ESC. Het gesprek waarbij ook adviseur Gerrit Visscher aansloot was zo positief dat we er al snel uit waren’. Posthuma en ESC tekenen een contract voor één seizoen met een optie voor een tweede seizoen.

Laatste nieuws