Nieuws

Willen II stelt zich voor JO13 toernooi

A.s. weken stellen wij alle clubs aan jullie voor die op 20 januari 2018 mee gaan doen aan het Weber Woonwereld JO13 Toernooi. De eerste club is meteen de winnaar van 2017 Willem II. Willem II won de vorige editie door in de finalewedstrijd PEC Zwolle met 1-0 te verslaan. Willem II speelt dit seizoen weer in de 1e divisie B en hebben het iets zwaarder dan vorige seizoen, de Tilburgers staan nu op plek 11 en behaalde tot nu toe 14 punten uit 12 wedstrijden. Vier keer werd er gewonnen, twee keer gelijkspel en zes keer verloren ze. Het doelsaldo is 24 voor en 28 tegen. Met Willen II kunnen we zeggen dat we één van de top BVO ploegen hebben op ons toernooi. Wij wensen Willem II JO13 veel plezier op ons JO13 Top toernooi op 20 januari 2018.

 

 

Laatste nieuws