Nieuws

FC Bussum stelt zich voor

Met BFC kunnen we zeggen dat wij één van de top amateurclubs van Nederland op ons Burgemeester Bode Sportpark mogen ontvangen. Keeper Jeroen Verhoeven is een van de meeste besproken talenten die vanuit de BFC opleiding is doorgestroomd naar het betaalde voetbal. De oud keeper van o.a. Volendam en Ajax begon zijn opleiding op de velden van BFC Bussum. Ook heeft BFC een samenwerkingsverband op technisch gebied met Ajax Amsterdam, en hiermee de bevestiging bij de beste amateurclubs te behoren van Nederland.

BFC JO13 speelt in de 2e divisie A en staat op dit moment op een 5e plaats. In de 11 gespeelde wedstrijden behaalde het 6 overwinningen, speelde het 2 keer gelijk en moest drie keer de winst aan de tegenstander laten. Met 20 punten en een doelsaldo van 32 voor en 24 tegen zijn wij als organisatie blij met de komst van BFC JO13 en wensen BFC heel veel succes op ons Weber Woonwereld JO13 toernooi 2018.

Laatste nieuws