Nieuws

Verón Administratie schenkt ESC 5 inloopshirts

Het goede voetbal van ESC 5 trekt niet alleen publiek, maar het trekt ook sponsors aan. De mannen van Elburger Sport Club 5 hebben sinds kort de beschikking over nieuwe inloopshirts. Deze shirts zijn aangeboden door Dennis Verón van Verón Administratiekantoor uit Biddinghuizen.

Verón Administratie
Verón Administratiekantoor uit Biddinghuizen is sinds 1993 een zelfstandig opererende administratiekantoor dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf.

Zij verzorgen de gehele administratieve dienstverlening voor particulieren en ondernemers. Zo verzorgt Verón Administratie voor particulieren diverse aangifte belastingen en helpt met diverse aanvragen. Startende ondernemers helpt dit administratiekantoor graag op de goede weg. Dit doen zij door hen op professionele wijze kennis te laten maken met het ondernemerschap en alle facetten die daar bij komen kijken. Naast een accurate boekhouding kunt u rekenen op persoonlijk advies en begeleiding.

De leiders van het voetbalteam, Rick van Loo en Martijn van Putten, hebben Dennis bloemen geschonken en hun dank en waardering uitgesproken. De spelers en technische staf van ESC 5 willen Verón Administratie hartelijk bedanken voor de nieuwe inloopshirts.

Foto: Studio Lusin
Redactie: Ruben Bos

Laatste nieuws