Nieuws

Gezelligheid troef bij Kerstklaverjasavond

De jaarlijkse Kerstklaverjasavond van de supportersver. Blauw-Wit, j.l.donderdagavond, is weer succesvol verlopen. Ruim dertig kaartliefhebbers, w.o. meerdere dames met mevr. Lies Rietveld (83) als oudste deelnemer, hadden de weg naar het clubgebouw weten te vinden.

In een gezellige en ontspannen ambiance kon aan het eind van de avond Leo Zoet tot de beste kaarter worden uitgeroepen. Met een puntentotaal van 5586 mocht hij als eerste een keus maken uit het fraaie prijzenpakket dat was afgestemd op de komende feestdagen.

De overige zeven prijswinnaars: 2. Henk Boonen 5504 pnt.; 3. Patricia Wolf 5407 pnt.; 4.
Gerda Borneman 5376 pnt.; 5. Gerrit van de Heide 5336 pnt.; 6. Roel Hooghordel 5294 pnt.; 7. Lies Rietveld 5174 pnt.; 8. Roelof Nagelhout 5144 pnt.

De poedelprijs was voor Sandra Wolters met 3721 punten.
Tussen de partijen door werden er hartige hapjes geserveerd en was er voor iedereen na afloop een aardige attentie.

Laatste nieuws