Nieuws

Tweede editie Gerrit Nagelhout darttoernooi groot succes

Op woensdag 27 december 2017 heeft de tweede editie van het ‘Gerrit Nagelhout dartoernooi’ plaatsgevonden in de kantine van de Elburger Sport Club. Vorig jaar werd het toernooi geboren op initiatief van Gerrit Nagelhout. Destijds werd er op 6 dartborden gegooid om de prijzen. Mede door het succes van vorig jaar is het toernooi uitgebreid naar 10 dartbanen. In de middag waren de jeugdleden aan de beurt. Hier gooiden 15 enthousiaste jeugdleden om de prijzen. Nadat de poulefase was afgerond werden de deelnemers verdeeld in een zogeheten ‘winnaarspoule en verliezerspoule’. Lars Wieteler kwam als winnaar uit de bus in de winnaarspoule. Lars bleek in de finale te sterk voor Dani Nagelhout. In de verliezerspoule trok Jurralt Boonen aan het langste eind, na een gewonnen finale tegen Fabian Gielbert.

In de avond mochten de senioren van de Elburger Sport Club aantreden. Tussen het hapje en drankje door werd er gegooid om de prijzen. Maar liefst 50 leden waren onderverdeeld in 10 poules waarna ook hier een ‘winnaarspoule en verliezerspoule’ werd gecreëerd. De finale in de winnaarspoule bleek een kopie van vorig jaar. Michael Hindriks bleek daarin te sterk voor Marijn van der Gaag. In de verliezerspoule was het Mike van der Ziel die Henk Boonen versloeg, onder leiding van de “The Voice Peter Vierhuis”. Hierbij de darters, de organisatoren en het barpersoneel bedankt voor jullie inzet!

Uitslag – Jeugd winnaarspoule 

1.) Lars Wieteler

2.) Dani Nagelhout

3.) Joost van de Rozeberg

4.) Joost aan het Goor

Uitslag – Jeugd verliezerspoule

1.) Jurral Boonen

2.) Fabian Gielbert

3.) Tristan van de Hoorn

4.) Maxwell Duin

Uitslag – Senioren winnaarspoule

1.) Michael Hindriks

2.) Marijn van der Gaag

3.) Gerard van der Heijde

4.) Max Lamberink

Uitslag – Senioren verliezerspoule

1.) Mike van der Ziel

2.) Henk Boonen

3.) Raoul Jessurun

4.) Timo Kroes

Hoogste uitgooi

Wilfred van de Rozenberg (126)

Hoogste score

Henk Disselhof (180)

Laatste nieuws