Nieuws

Weber Woonwereld JO-13 toernooi op zat. 20 jan. a.s.

Het vorige jaar gehouden Weber Woonwereld JO 13 Jeugdtoernooi, dat toen de eerste editie kende en een doorslaand succes bleek, wordt over enkele weken voor de tweede maal georganiseerd. Op zat. 20 jan. a.s. zullen n.l. twaalf clubs, w.o, acht teams van diverse Betaald Voetbal Organisaties hun opwachting maken op de velden van het Burgem. Bode sportpark. Naast de winnaar van vorig jaar, Willem II, zullen verder de talenten van Go Ahead Eagles, VVV Venlo, NEC/Top Oss, N.A.C., FC Groningen, PEC Zwolle, FC Emmen en de amateurclubs BFC (Bussum), Zeeburgia (Amsterdam), Quick ‘20 (Oldenzaal) en de organiserende vereniging Elburger Sportclub te bewonderen zijn. De laatste club krijgt, om enigszins gelijkwaardig voor de dag te komen, een jaar dispensatie en mag met spelers tot 14 jaar uitkomen.

De loting m.b.t. de poule-indeling zal worden verricht voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie van de club op zat. 6 jan. a.s.

Laatste nieuws