Nieuws

Loting JO-13 Toptoernooi bekend

Op zat. 20 jan. a.s. zal het op het Burgem. Bode Sportpark weer wemelen van de voetbaltalenten. Op die dag n.l. organiseert de v.v. Elburger SC voor de tweede achtereenvolgende maal het Weber Woonwereld JO-13 Toptoernooi, waaraan twaalf teams zullen deelnemen. Na het succes van de eerste editie, belooft het ook nu weer een geweldig voetbalfestijn te worden waar veel voetballiefhebbers op af zullen komen.
Afgelopen zaterdag, voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie van de club, vond de loting plaats. Onder leiding van de toernooivoorzitter Ferdiand Koops en in bijzijn van de voorzitter van de club, Gert van Norel, viel de tweeling Merijn en Jarralt Boonen de eer te beurt hieraan hun medewerking te verlenen. Overigens maken deze twee jongens ook deel uit van het team van Elburger Sportclub.
De loting leverde de volgende resultaten op:
Poule A: Quick Boys, FC Groningen, BFC (Bussum), VVV Venlo, Quick ’20, NEC/Top Oss.
Poule B: Elburger SC, PEC Zwolle, FC Emmen, Willem II, NAC Breda en Go Ahead Eagles.
De wedstrijden beginnen ’s morgens om 10.00 uur waarna omstreeks 15.30 uur de finales zullen worden gespeeld.
Voor het volledige wedstrijdschema verwijzen wij naar het kopje bovenaan op de home-page (JO13 Toptoernooi).


.

Laatste nieuws