Koop loten voor het 75-jarig Jubileumverloting Koop een lot

Nieuws

Evert Duin verlengt contract bij ESC 2

Evert Duin staat ook volgend seizoen aan het roer bij ESC 2. De 46-jarige trainer heeft deze week zijn contract met een jaar verlengd. Zowel spelers, technische staf en (voetbal)bestuur zijn uitermate tevreden met het functioneren van Evert en zijn blij met zijn toezegging. Daarnaast heeft verzorger William Hofman aangegeven graag te willen gaan werken bij een eerste elftal. Om die reden vertrekt William aankomend seizoen naar vv Oene. Ondanks een groot tekort aan verzorgers binnen onze regio is het tóch gelukt om een nieuwe verzorg(st)er aan te trekken. In een constructief gesprek hebben Sonja Land en ESC aangegeven graag met elkaar te willen samenwerken. We zijn dan ook erg blij met haar komst naar ESC. Met de toezegging van Gerrald Nagelhout als grensrechter/leider en Frank Kroon/René Grootendorst als assistenten is de technische staf voor aankomend seizoen compleet. Het (voetbal)bestuur wenst allen veel succes toe. Uiteraard danken we William voor zijn inbreng in de afgelopen jaren en wensen hem alle goeds toe bij zijn nieuwe club.

(Voetbal)Bestuur ESC
Harrald Kroeze

Laatste nieuws