Nieuws

Viswinkel het Bottertje verlengd sponsorcontract met Elburger Sportclub

Afgelopen week heeft Viswinkel het Bottertje het sponsorcontract met de Elburger Sportclub met 3 jaar verlengd. In de viswinkel werd dit contract ondertekend door de eigenaar van de viswinkel Jan Hakvoort. Namens de sponsorcommissie van de Elburger Sportclub heeft Addie ten Have zijn handtekening onder het contract gezet. Als blijk van dank en waardering ontving Jan Hakvoort een prachtig boeket bloemen.

Viswinkel Het Bottertje is een echt familiebedrijf. Alle gezinsleden van de familie Hakvoort zijn namelijk werkzaam binnen het bedrijf. Het gezin Hakvoort is dan ook letterlijk geboren en getogen in de vis!

Het was altijd al een droom van eigenaar Jan Hakvoort om een eigen viswinkel te beginnen. Voordat het in 2002 zover was werkte Jan zeven jaar als visserman en emigreerde hij naar Canada waar samen met de schoonfamilie een visrokerij heeft opgezet.

In 1997 keerde het gezin Hakvoort terug naar Urk om te gaan werken in een vis-/palingrokerij. In november 2002 kwam er een goede kans voorbij: er kon een viswinkel overgenomen worden in het mooie Elburg! Na negen succesvolle jaren in deze vestiging werd besloten om samen met zijn zoon en dochter een nieuwe zaak te openen in Winkelcentrum De Vrijheid te Elburg.

Viswinkel het Bottertje is te vinden aan:
Vooronder 8
8081 NK Elburg

T: 0525 686811
E: info@viswinkelhetbottertje.nl

Laatste nieuws