Nieuws

In Memoriam: Jan Binnekamp

Vanmorgen bereikte ons het nieuws dat ons oudste lid Jan Binnekamp (1936)is overleden. Jan (de Piggel) werd al in 1946 lid van onze vereniging. Als voetballer speelde hij voor ons eerste elftal dat in 1959/60 kampioen werd in de 4e klasse. Na zijn actieve loopbaan als speler heeft Jan de club zijn leven lang gediend in allerlei functies: leider, grensrechter, commissielid, supporter en als lid van de “Gouden Handjes”. Als gezelligheidsmens was Jan op donderdagavonden en zaterdagmiddagen met zijn vaste vriendengroep in de kantine aanwezig. De laatste jaren werd zijn gezondheid minder en na de zomer werd hij gekluisterd aan zijn ziekbed en kon hij de gang naar het sportpark niet meer maken.We verliezen in Jan een markante persoonlijkheid en betrokken verenigingsman.

We wensen zijn familie en verdere dierbaren sterkte met het verwerken van dit verlies.

Laatste nieuws