Nieuws

Klinkende overwinning voor JO9-2

Gisteren mochten de boys van ESC JO9-2 de uitwedstrijd spelen in Zwolle tegen Berkum JO9-5. Vorige week was er nog de oefenwedstrijd in Berkum tegen de JO9-4 (die hoofdklasse bleken te voetballen). Dit team was zelfs sterker dan JO9-1 van Berkum, dus lastig verhaal. Eerste minuten kwamen we nog goed mee tegen JO9-4, maar uiteindelijk verloren we met maar liefst 17-4. Doelpuntenmakers tijdens die wedstrijd waren: Daan Broekhuizen 2x, Stijn Westerink 1x en gastspeler Bjorn Groen 1x. Maar gisteren dus een nieuwe wedstrijd, wat al voor de competitie is. Aangezien we dus dik verloren hadden van JO9-4, gingen we ervanuit dat het nu ook heel zwaar zou worden. Helaas was de trainer zelf dit keer niet aanwezig i.v.m. ziekte in het gezin, maar er waren 2 ouders die dit op een uitzonderlijke manier overnamen. Hiervoor mijn dank. Ruben Zoet was niet aanwezig, omdat hij ziek was. Hierdoor mochten de volgende spelers het gaan doen vandaag: Cas Wolff, Wessel Balk, Tijmen Draaier, Dennie Marting, Xander van Dam, Daan Broekhuizen, Jesse Bruijnes en Stijn Westerink. Van een lastige wedstrijd bleek achteraf geen sprake, want de jongens lieten vanaf het begin niets heel van Berkum. Binnen een mum van tijd stonden de jongens van ESC op een dik verdiende voorsprong. Uiteindelijk werd het onder de bezielende leiding van Cor Bruijnes en Erik Broekhuizen een enorme overwinning van 0-10 voor de jongens uit Elburg. Doelpuntenmakers waren: Daan Broekhuizen 4x, Stijn Westerink 3x, Xander van Dan 2x en Jesse Bruijnes 1x. Een uitstekende start in de voorjaarscompetitie voor de jongens van ESC. Op naar de volgende wedstrijd.

Laatste nieuws