Nieuws

Rabobank Clubkas Campagne van start

Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee met de Clubkas Campagne van de Rabobank.
Rabobank Noord Veluwe is betrokken bij de regio, bij haar leden en ook bij het lokale verenigingsleven. Veel verenigingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, hebben wij in 2010 het Clubkas Fonds opgericht. Voor het 8e jaar op rij is de Clubkas Campagne een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van uw vereniging te spekken!
Klanten van Rabobank Noord Veluwe dienen voor 1 maart 2018 lid te zijn om te mogen stemmen voor de Clubkas Campagne 2018. Niet elke klant van Rabobank Noord Veluwe is automatisch lid. Het lidmaatschap is kosteloos en zonder verplichtingen. Een makkelijke manier voor klanten om te achterhalen of ze al lid zijn, is door te controleren of ze het ledenmagazine Dichterbij ontvangen. Dat magazine gaat alleen naar leden. Het lidmaatschap is gratis aan te vragen via de website van de Rabobank en dan door te klikken naar particuliere/ leden/ lid-worden
Uiterlijk 16 maart ontvangen Rabobankleden een uitnodiging om te stemmen. Tot 9 april kan er gestemd worden.Doe allemaal zoveel mogelijk mee om onze club te steunen. Elke stem levert tussen de €5,= en €10,= op! DE opbrengst komt geheel ten goede van onze jeugd.

Voorwaarden om te kunnen stemmen op verenigingen

U moet lid zijn van Rabobank Noord Veluwe.

Let op! Bent u klant van Rabobank Noord Veluwe, dan bent u niet automatisch lid. Dit kan u zelf kosteloos aangevragen.

Klik hier voor het gratis lidmaatschap van uw Rabobank

Laatste nieuws