Nieuws

Elburger Sportclub op bezoek bij hekkensluiter Reaal Dronten

In de tweede in een reeks van drie achtereenvolgende uitwedstrijden hervat Elburger Sportclub a.s. zaterdag de competitie en bindt de strijd aan tegen Reaal Dronten in de gelijknamige plaats. De jongste vereniging in de 3e klasse C, opgericht 1 jan. 1997, promoveerde het afgelopen seizoen na een succevolle na-competitie, maar de eerste kennismaking met deze afdeling verloopt tot nu toe teleurstellend. Met slechts twee punten vinden we de debutant terug op de laatste plaats en er zal een klein wonder moeten gebeuren willen de Drontenaren, nu het seizoen precies halverwege is, het vege lijf nog redden.
Voor de Elburgers ziet er allemaal een stuk zonniger uit. Na vijf achtereenvolgende overwinningen is de formatie vam Remon van Schoonhoven lijstaanvoerder in de tweede periode. Bovendien zijn de blauw-witten ook nog in de race om een rol van betekenis te spelen in de algemene rangschikking.
De thuiswedstrijd eindigde destijds in een ruime 6-0 overwinning, waarbij Wim de Vries maar liefst vijf treffers voor zijn rekening nam.
Men mag natuurlijk de huid nooit verkopen voordat de beer geschoten is, maar we dichten de Elburgers toch wel de beste kansen toe op de overwinning.
De wedstrijd op sportpark De Munten aan de Muntmeesterdreef begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter de heer Cemil Taflan.

Laatste nieuws