Nieuws

Voetbalschool ESC start weer op 3 maart a.s.

Voetbalschool E.S.C

Vanaf zaterdagmorgen 3 maart t/m 12 mei 2018 start de voetbalschool van E.S.C weer actief met de jeugd van 4 tot 8 jaar om hen op speelse wijze de beginselen van het voetbalspel te leren.
Vanaf ’s morgens 10.00 uur, krijgt men een uur lang spelenderwijs voetballes van ervaren trainer(s) en voetballers. Spelers van de selectie van de Elburger sportclub zijn erbij aanwezig, die helpen met het geven van trainingen. Tussendoor is er een pauze waar de kinderen gratis limonade krijgen. Ook is het onderlinge toernooitje altijd een leuke happening evenals het behalen van het voetbaldiploma.
Als er nog jongens of meisjes zijn, die het leuk vinden om een keertje mee te doen, of zich op willen geven, zijn zij van harte welkom. Bij het aanmelden krijgt men gratis een voetbaltenue in bruikleen. Men moet minstens 4 jaar en 9 maanden oud zijn om je aan te kunnen melden.
Voor meer informatie, zie de site www.elburgersc.nl/voetbalschool/

Laatste nieuws