Nieuws

ESC JO13-2 traint bij Frix Cross Fysiotherapie

Vandaag heeft JO13-2 een sportieve training gehad bij Frix Cross Fysiotherapie. Aangezien er vandaag geen wedstrijd stond gepland, bood Frix Cross Fysiotherapie een leuk en sportief alternatief. In de competitie wil het tot op heden nog niet echt lukken bij JO13-2. Meestal komen wij goed uit de startblokken waardoor er tijdens de rust geregeld een voorsprong op het scorebord staat. Helaas gaat dit vaak fout in de tweede helft, waardoor er nog steeds geen punten staan genoteerd voor dit elfstal. Wij hopen dat deze training, onder leiding van Mathijs Frix, hier verandering in gaat bieden. Er werd fanatiek getraind door de jongens, dus daar kan het niet aan liggen. Op naar het succes in de tweede seizoenshelft. Mathijs bedankt!

Volgende week zaterdag speelt JO13-2 om 10:00 uur de thuiswedstrijd tegen Unicum JO13-4.

Laatste nieuws